hits

Fra barnemunn

Vår lokalavis Sør-Varanger Avis har vært rundt i barnehagene og spurt barna om å definere ulike ting. Julianne var en av de som bidro med sin livsvisdom.


Forberedt på det verste...

Skolen er ifølge henne:
- En plass man må sitte i ro hele tiden og gjøre lekser med tall som er vanskelige. (Hun er mao. forberedt på at det ikke blir like mye leking som i barnehagen.)
- I friminuttene kan man gjøre hva man vil. Spille fotball og hoppe tau. Og stå på ski uten staver. ( Her har hun nok lagt litt vel mye vekt på at det heter FRIminutter.)
- Læreren skal peke med stokk. Og hun avslutter med at hun tror det er seks personer på skolen. (Det siste utsagnet må bare være en feilsitering. Og en grei påminnelse om at man aldri kan stole på en journalist...)

Det er ett år igjen til hun selv begynner på skolen. Noe vi både gleder og gruer oss til. Fra størst i barnehagen til minst på skolen, kan være litt av en utfordring. 

Dnort
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dnort

Dnort

49, Sør-Varanger

Født i tullebukkens tegn i 1969. Pappa til Julianne og mannen til "Fruen". Bor i Kirkenes og jobber på kontor. Musikkoholiker og skriveavhengig. Har blogget siden 2005...

Kategorier

Arkiv